Våra tjänster

Programmering

programmering

Vi kan precis allt om programmering. Oavsett om du behöver en ny webbutik, blogg, presentationssida eller behöver underhålla din befintliga webbplats har vi lösningen för dig. Våra duktiga programmerare står redo att ta emot ditt projekt. Du betalar säkert och smidigt i efterskott, vi garanterar dig därmed vår kunskap.

 
Läs mer

Webbdesign

webbdesign

Vi vet hur svårt det är att hitta en grafiker som både är professionell och levererar arbete. Därför har vi gjort det enkelt för er. Hos oss får ni alltid webbdesign skapad från grunden till ett fast pris. Samtidigt garanterar vi att ni blir nöjda och får ett pixelperfekt slutresultat. Som vanligt betalar ni inte förrän vi är klara med arbetet.

 
Läs mer

Sökmotoroptimering

sökmotoroptimering

Syns ni under konkurrenterna i sökresultatet? Eller syns ni inte alls? Då är det dags att sökmotoroptimera er hemsida. Vi analyserar er hemsida helt kostnadsfritt och tar därefter fram förslag på åtgärder. Givetvis helt utan förpliktelser och som alltid kräver vi inte någon förskottsbetalning som många utav våra konkurrenter gör.

 
Läs mer

Webbdesign. Från idé till digital bild.

Vi levererar även ett heltäckande tjänster inom webbdesign, bland annat skapar vi hemsidor, logotyper, kläder och visitkort. Det är dock bara du som sätter gränsen för vad vi kan göra. Vi garanterar dig ett professionellt utfört arbete. Vi kräver aldrig förskottsbetalning och utför allt arbete mot 30-dagars faktura. Tryggt, eller hur?

För oss innebär webbdesign ett absolut pixelperfekt resultat. Den ska se bra ut, vara lättnavigerad och alltid ta besökaren dit man önskar. Det är helt enkelt många faktorer som spelar in för att få ett bra resultat.

Vi arbetar rutinerat i flera olika grafiska program, bland annat Adobe Photoshop och Adobe Illustrator. Tillsammans med dig ser vi till att ta fram en webbdesign som du blir nöjd med. Du får hela tiden information om hur arbetet går, och kan själv följa arbetet via vårt projektsystem.

Vårt projektsystem är ett helt egenutvecklat system, givetvis utvecklat av oss. När vi påbörjar ditt projekt får du åtkomst till projektsystemet som gör att du kan följa arbetet var du än befinner dig - dygnet runt.

Bilden till höger är en av de första digitala skisserna av vår nya hemsida, som du just nu befinner dig på. Utifrån dina önskemål förändrar och fortsätter vi projektet tills vi nått ett slutresultat som du är nöjd med.

Mobila hemsidor som är anpassade för bland annat iPhone och andra smartphones har på senare tid blivit betydligt vanligare. Besökare och kunder mobiliseras mer och mer och i vissa brancher är det viktigt att nå ut till mobila besökare. Naturligtvis ingår även det i vårt tjänsteutbud.

Vi levererar alltid webbdesign till ett fast pris - och alltid mot faktura. Då kan du enkelt hålla koll på kostnaderna för ditt projekt, samtidigt behöver du aldrig oroa dig över ogjort, eller dåligt utfört arbete.

Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig med ditt projekt. Kontakta oss, så kan vi boka in ett möte tillsammans med dig och ditt projekt.

Webbdesign

Och du! Glöm inte bort att vi kan programmering också. Det innebär att vi kan skapa en helt färdig webbsida som är färdig att användas så fort vi är färdiga. Du behöver aldrig fler än oss involverade i ditt projekt, eftersom vi täcker hela webbens behov. Du kan läsa mer om programmering alternativt kontakta oss.

Våra kunder

  • ProPTP
  • MaxPTP

OM DATORBASEN

Vi har sedan 2008 sysslat med programmering, webbdesign och sökmotoroptimering. Vår erfarenhet inom webbutveckling är er trygghet - vi är säkra på att vi kan leverera något som uppfyller era önskemål. Men vi är unika också. Hos oss betalar ni aldrig i förskott, till skillnad mot många av våra konkurrenter. Tryggt och säkert, eller hur?

Läs mer