Våra tjänster

Programmering

programmering

Vi kan precis allt om programmering. Oavsett om du behöver en ny webbutik, blogg, presentationssida eller behöver underhålla din befintliga webbplats har vi lösningen för dig. Våra duktiga programmerare står redo att ta emot ditt projekt. Du betalar säkert och smidigt i efterskott, vi garanterar dig därmed vår kunskap.

 
Läs mer

Webbdesign

webbdesign

Vi vet hur svårt det är att hitta en grafiker som både är professionell och levererar arbete. Därför har vi gjort det enkelt för er. Hos oss får ni alltid webbdesign skapad från grunden till ett fast pris. Samtidigt garanterar vi att ni blir nöjda och får ett pixelperfekt slutresultat. Som vanligt betalar ni inte förrän vi är klara med arbetet.

 
Läs mer

Sökmotoroptimering

sökmotoroptimering

Syns ni under konkurrenterna i sökresultatet? Eller syns ni inte alls? Då är det dags att sökmotoroptimera er hemsida. Vi analyserar er hemsida helt kostnadsfritt och tar därefter fram förslag på åtgärder. Givetvis helt utan förpliktelser och som alltid kräver vi inte någon förskottsbetalning som många utav våra konkurrenter gör.

 
Läs mer

Programmering. Tekniken som sköter hela ditt system.

Vi har kunskap inom tiotalet olika programmeringsspråk, varav de flesta inom webben. Det innebär att vi kan göra skräddarsydda system, allt från e-butiker och communitys till enkla bloggar och presentationssidor. Vårt mål är att skapa nytänkande unika webbsidor till företag, organisationer och privatpersoner som vill nå nya nivåer på internet. Har du någon fråga om programmering eller ditt projekt? Ta kontakt med oss, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Nedanför ser du en lista på vilka språk vi jobbar mest med, som tillsammans ger din webbplats både design och funktionalitet.

  • PHP
  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • MySQL
  • Ajax

Programmering handlar mycket om noggrannhet. Det ska vara skrivet på ett snyggt och strukturerat sätt, med så lite kod som möjligt för att få absolut bästa prestanda. Säkert ska det också vara, ingen ska kunna ta sig igenom systemet och hämta ut privat information exempelvis från ditt kundregister.

Men ytterligare en faktor som spelar in är tiden. Det ska gå så snabbt som möjligt att utföra jobbet. Därför är kunskap och erfarenhet viktigt. Ju mindre tid det tar, desto mindre pengar borde det kosta att utveckla systemet.

När ditt projekt är avslutat försvinnner vi inte. Vi finns alltid tillgänliga, och hjälper dig gärna om något problem inträffar. Vi finns tillgängliga dygnet runt - året om. Tryggt va?

PHP Programmering

Att ha ett eget system som är skapat från grunden innebär flera fördelar. Sidvisningar blir oftast betydligt snabbare jämfört med ett massproducerat system. Man utvecklar aldrig funktioner som inte behövs, men i massproducerade system finns många funktioner som aldrig kommer användas - vilket kräver att servern läser igenom mer kod, vilket skapar högre svarstider. En annan fördel är att det blir enkelt att vidareutveckla eller förändra din hemsida om det skulle behövas i framtiden.

Vi kan sökmotoroptimering också. Därför kan vi se till att sökmotoroptimera din webbplats samtidigt som vi utvecklar den, vilket sparar både tid och pengar. En sökmotoroptimerad webbplats ger bättre resultat i sökmotorerna, bland annat Google. Chansen blir därmed större att hamna ovanför konkurrenterna i sökresultatet. Är du själv programmerare och behöver sökmotorkonsultering utför vi naturligtvis även det. Även sökmotoroptimering utför vi alltid mot faktura - aldrig förskottsbetalning!

Våra kunder

  • ProPTP
  • MaxPTP

OM DATORBASEN

Vi har sedan 2008 sysslat med programmering, webbdesign och sökmotoroptimering. Vår erfarenhet inom webbutveckling är er trygghet - vi är säkra på att vi kan leverera något som uppfyller era önskemål. Men vi är unika också. Hos oss betalar ni aldrig i förskott, till skillnad mot många av våra konkurrenter. Tryggt och säkert, eller hur?

Läs mer