Våra tjänster

Programmering

programmering

Vi kan precis allt om programmering. Oavsett om du behöver en ny webbutik, blogg, presentationssida eller behöver underhålla din befintliga webbplats har vi lösningen för dig. Våra duktiga programmerare står redo att ta emot ditt projekt. Du betalar säkert och smidigt i efterskott, vi garanterar dig därmed vår kunskap.

 
Läs mer

Webbdesign

webbdesign

Vi vet hur svårt det är att hitta en grafiker som både är professionell och levererar arbete. Därför har vi gjort det enkelt för er. Hos oss får ni alltid webbdesign skapad från grunden till ett fast pris. Samtidigt garanterar vi att ni blir nöjda och får ett pixelperfekt slutresultat. Som vanligt betalar ni inte förrän vi är klara med arbetet.

 
Läs mer

Sökmotoroptimering

sökmotoroptimering

Syns ni under konkurrenterna i sökresultatet? Eller syns ni inte alls? Då är det dags att sökmotoroptimera er hemsida. Vi analyserar er hemsida helt kostnadsfritt och tar därefter fram förslag på åtgärder. Givetvis helt utan förpliktelser och som alltid kräver vi inte någon förskottsbetalning som många utav våra konkurrenter gör.

 
Läs mer

Om oss. Lite om vad vi gör och våra företagsuppgifter.

Sedan 2008 har Datorbasen Technologies AB utvecklat pålitliga webbsidor och datasystem. Vi har varit verksamma både inom OpenSource-programmering samt utveckling av egna system. Vi utför allt inom programmering: konsultation, design och sökmotoroptimering. Vi kan hjälpa dig att utveckla en egen hemsida från grunden, eller vidareutveckla din nuvarande hemsida till en ännu bättre. Använd menyn längst upp på sidan för att läsa mer om programmering, design och sökmotoroptimering.

Vi distribuerar också datorer samt tillbehör till företag och organisationer, vi säljer endast större kvoter och säljer dessvärre inte till privatpersoner.

Om du önskar att komma i kontakt med oss, vänligen fyll i formuläret på denna sida. Du kan också maila oss på [email protected].
Frågor om eventuell faktura? Skicka ett e-postmeddelande till [email protected].

Företagsuppgifter
Datorbasen Technologies AB
Box 25
24321, HÖÖR

Önskar du kontakt via telefon, vänligen fyll i formuläret på denna sida och skriv att du vill bli uppringd. Ange också eventuell tid då det passar bäst för dig att prata, så lovar vi att återkomma till dig så snabbt vi kan. Vill du får du gärna skriva lite om vad du undrar, så vi kan besvara dina frågor på allra bästa sätt.

Företagsnamn: Datorbasen Technologies AB
Organisationsnummer: 556864-5658
Momsregistreringsnummer: SE556864565801

Datorbasen Technologies AB innehar F-skattesedel.

Våra kunder

  • ProPTP
  • MaxPTP

OM DATORBASEN

Vi har sedan 2008 sysslat med programmering, webbdesign och sökmotoroptimering. Vår erfarenhet inom webbutveckling är er trygghet - vi är säkra på att vi kan leverera något som uppfyller era önskemål. Men vi är unika också. Hos oss betalar ni aldrig i förskott, till skillnad mot många av våra konkurrenter. Tryggt och säkert, eller hur?

Läs mer